Skip to main content

Bestellhotline +49 8532 9271212 (Mo. - Fr. 9.00 -18.00 Uhr)

E.W. Kenyon: Identificare

E.W. Kenyon: Identificare

Carte - 73 de pagini, de E.W. Kenyon
(Identification = engl. title)

6,54 €


Beschreibung:

Identificare
Povestea de dragoste a mântuirii


Ce înseamna „Identificare”?

*Identificare inseamna unirea noastra completa cu EL prin jertfa Sa Inlocuitoare

* Învatatura referitoare la Identificare este partea legala a Rascumpararii. Ea ne reveleaza ceea ce a facut Dumnezeu pentru noi în Hristos, din momentul în care S-a dus pe cruce pâna în momentul când S-a asezat la dreapta Tatalui. Identificare înseamna unirea noastra completa cu EL prin jertfa Sa Înlocuitoare.

* Hristos a devenit una cu noi în pacat pentru ca noi sa putem deveni una cu EL în neprihanire. El a devenit asa cum eram noi pentru ca, în final, noi sa devenim asa cum este El acum. Exista o dubla unire: prima unire este unirea Lui cu pacatele noastre, pe cruce;
a doua unire este unirea noastra cu El, în Slava Lui, pe tron. În actul Identificarii, noi avem parte de faza cea mai bogata a Rascumpararii.

* Când aceste adevaruri vor câstiga cu adevarat ascendenta în noi, ne vor face niste supra oameni spirituali. Aceasta este o descoperire a ceea ce suntem în Hristos, a modului cum ne vede Tatal prin Fiul. Slabiciunea si esecurile vor ajunge la un sfârsit.
Nu va mai fi o lupta pentru a avea credinta, caci toate lucrurile sunt ale noastre. Nu ne vom mai ruga pentru putere, deoarece EL este în noi. Nu va mai exista acea constiinta îngrozitoare a pacatului, caci noi suntem Neprihanirea lui Dumnezeu în Hristos.


Kundenrezensionen

Es gibt noch keine Rezensionen für dieses Produkt.